Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �


La Central del Raval

De Buena Planta Market

Festival d'ecologia urbana a La Central del Raval

Dissabte, 14 de setembre de 2019, d'11h a 21h La Central del Raval
 

De Buena Planta, amb l'objectiu d'apropar l’ecologia urbana a les persones, ens presenta el primer festival De Buena Planta market, que tindrà lloc en els jardins de La Central del Raval, nou punt de trobada verd de la ciutat. 

De Buena Planta Market és una trobada on descobrir, escoltar i aprendre a través d’un mercat, un cicle de conferències i activitats i tallers relacionats, amb el propòsit de situar en el mapa aquest jardí històric, omplint-lo de contingut ric en ecologia urbana. Recuperem aquest espai verd per al barri i la ciutat!

El pròxim Festival tindrà lloc el dissabte 14 de setembre, de 11h a 21h.

 
El jardí acollirà parades de viveristes, artistes, dissenyadors, il·lustradores, artesans i altres creadores que disposaran d'un espai per vendre i exposar els seus productes. Durant els dies anteriors al festival, hi haurà diverses xerrades i tallers.

Vols participar? Només has d'omplir aquest formulari i enviar-lo a: debuenaplantamarket@lacentral.com abans del 30 d'agost.
                                                  
 
T'esperem al De Buena Planta Market, un festival on El Jardí de La Central del Raval es converteix en escenari i protagonista del verd de la ciutat!

 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra "Política de cookies".

Saltar a: Contenido � | Pie de la página � | Menú principal �